Gastrijden bij MBVP

Evenementen waaraan MBVP zal deelnemen of heeft deelgenomen
Forumregels
Wil je meer weten over het gastvaren/rijden? Kijk dan hier.
Gesloten
Gebruikersavatar
Michael
Beheerder
Berichten: 645
Lid geworden op: 24 sep 2007 20:20
Echte naam: Michael Claassen
Locatie: Zwaag

Gastrijden bij MBVP

Bericht door Michael »

Gastrijden of varen is een fenomeen wat bij diverse verenigingen voorkomt. Ook wij als MBVP kennen dit fenomeen.
Om wildgroei onder de gastvaarders/rijders te voorkomen is er binnen de MBVP besloten dat men op maximaal 2 verschillende demo's kan/mag komen gastvaren/rijden. De kosten hiervoor bedragen €10,- Bij het lid worden van MBVP binnen 4 weken na de deelname worden deze kosten in mindering gebracht.

De reden hiervoor: de baan is met zorg gebouwd en hebben veel geld gekost wat bij elkaar gebracht is door de leden en door de door hun gedane demo's. Ook het onderhoud en de uitbreidingen kosten regelmatig veel geld, arbeid en tijd. Wij willen als vereniging niet dat iedereen naar willekeur hiervan gebruik kan maken en hebben dat dus aan regels gebonden.

Nog een van de regels is, is dat een gastrijder/vaarder die van plan is om te komen rijden/varen dit ruim van te voren moet overleggen met het bestuur van de MBVP. Dit om tegen te gaan dat we teveel gastrijders/vaarders hebben op 1 dag en dat het daardoor een ongecontroleerde boel wordt. Personen die dus onaangekondigd met een model tijdens een beurs of demo bij ons komen kunnen die dag geen gebruik maken van onze faciliteiten.

Het doel van gastvaren/rijden zien wij als volgt: een of maximaal twee keer komen sfeer proeven binnen de vereniging en lekker met je model op een baan rijden of in een bassin varen en aan de hand hiervan kijken of je lid wilt worden van deze actieve groep.

Wil je meer weten over het gastvaren/rijden of wil je dit een keer komen doen neem dan even contact op met onze voorzitter op 06-53246885 of hier.

Onze minimum leeftijd om lid te worden is 16 jaar, deze leeftijd geldt ook voor gastrijders!

Uitzondering op de regel van maximaal 2 x gastrijden vormen leden van de Modeltruckers aangezien we met deze collega vereniging plezierige afspraken hebben gemaakt over gebruik van elkaars faciliteiten.
:attentie: Ik weet het zeker.... denk ik..!! :rules:
Gesloten